ÇFARË ËSHTË SMARTCARD?

SmartCard është një mënyrë për të mbajtur SMART në një kartë fizike.Ju nuk keni nevojë për një telefon për të mbajtur SMART-in tuaj. Nëse keni pasur ndonjëherë probleme me përdorimin e telefonit brenda një ndërtese … do të kuptoni përse kjo është ideale. Vetëm tregtari ka nevojë për lidhjen me internet. Aq e thjeshtë për t’u përdorur sa një kartë krediti ose debiti, por jo e kontrolluar nga ndonjë procesor palë e tretë.Dhe jo një kartë e paracaktuar që përdor një sistem të autorizimi … kjo është kriptovalutë e vërtetë për një kriptovalutë