• SmartCash po ndjek një plan zhvillimi shumë ambicioz dhe po përmirësohet vazhdimisht. Jeni talentuar dhe mund të na ndihmoni? Bashkohuni me ne në bashkësinë tone, Diskutoni dhe gjeni mënyra të ndryshme për të dhene kontributin tuaj.

çFARë ESHTE SMARTCASH?

SmartCash është një qeverisje e komunitetit, një bashkëpunim dhe rritje e bazuar në monedhën e bazuar në zinxhirin-bllok dhe një ekonomi e decentralizuar.

SmartHive

Ne përpiqemi që të jetë komuniteti ai që kontrollon fatin e monedhës, qeverisjen, buxhetin, dhe përdorimin e saj dhe, inkurajojmë zhvillimin e mëtejshëm te komunitetit.

SmartRewards

ShpërblimetSmart është një mekanizëm për stabilizimin e çmimeve dhe një mënyrë për të inkurajuar mbajtjen afatgjatë.

InstantPay

Për të siguruar një eksperiencë tregtare cilësisore, Transaksionet e menjëhershme janë një domosdoshmëri, pra, përshëndetni pagesën e çastit.

KOMUNITETI I SHTYRë DREJT RRITJES DHE FINANCIMIT

Kriptovalutat tradicionale, si Bitcoin, shpërblejnë minatorët duke injoruar aktorët e tjerë që luajnë një rol aktiv në ruajtjen, zhvillimin dhe promovimin e projektit. SmartCash është një kriptovalute që ka si qendër komunitetin, pra komuniteti dhe zhvillimi vijnë së pari. 70% e shpërblimit të bllokut është akorduar për financimin e propozimeve të komunitetit të SmartHive gjithashtu dhe ekipet e Hive. 30% e bllokut të mbetur është ndarë në Minierën (5%) , ShpërblimetSmart (15%) dhe Nyjet e Zgjuara(10%).

Me SmartCash ne kemi vendosur fokus të madh në komunitet, aq shumë sa që kemi lënë mënjanë 70% të buxhetit për të financuar projektet. Ne  inkurajojmë fort këdo që ka aftësi për të ndihmuar në rritjen e SmartCash për t’u përfshirë në komunitet dhe për të sjellë idetë e tij/saj  krijuese më të mira.

  • 30% - Ekipi i Strukturimit të Hive

    Fondet për mirëmbajtjen e vazhdueshme përmes ekipeve të dedikuara të strukturimin SmartHive.

  • 70% - Thesari i Komunitetit

    Fondet e akorduara për projekte dhe objektiva të komunitetit.

KONCEPTI I MINIERAVE SMARTCASH

Miniera SmartCash parandalon centralizimin e minierave dhe stimulon rritjen e rrjetit. Çdo kompjuter mund të përdoret si një pajisje për nxjerrjen e minierave, ndërkohë që ende përdoret për të kryer detyra të ndryshme. ASIC do të duhet të krijohet për algoritmin e minierave të Keccak dhe është ndoshta e sigurt të supozojmë se asnjë ASICs do të krijohen për një periudhë kohë derisa Smartcash të arrijë një tavan tregu te konsiderueshëm.

1
1

70% e secilit bllok është lënë mënjanë për t’u përdorur nëpërmjet platformës së financimit SmartHive

Rruga e re për të zinxhirin-bllok …

CFARE E BËN SMARTCASH TE VECANTË?

SHPEJT

Ne punojmë çdo ditë për të zgjeruar ofertat e SmartCash, nga portofolet e reja të telefonave mobile në shkëmbime dhe korniza të komunitetit. Pagesa e çastit  është vetëm maja e ajsbergut.

GJITHEPËRFSHIRËS

Themelet  e SmartCash bazohen në adoptimin, rritjen dhe përfshirjen e komunitetit. Gjithkush është anëtar i ekipit të SmartCash.

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

Select an Operating System

EXCHANGES

SERVICES

DISCLAIMER: This list is provided for informational purposes only. Services listed here have not been evaluated or endorsed by the SmartCash developers and no guarantees are made as to the accuracy of this information. Please exercise discretion when using third-party services.

PROJECTS

PO KËRKONI LISTËN E POSTIMEVE?

Dëshiron të JENI TE INFORMUAR me zhvillimet, lajmet dhe përditësimet nga ekipi i SmartCash?

BASHKOHU ME KOMUNITETIN SMARTCASH

Ne kemi shumë vende dhe metoda të ndryshme për të diskutuar, mësojmë dhe përparojmë së bashku. Më poshtë gjeni disa opsione.

X