• smarthive-logo smartcash

  SmartCash po ndjek një plan zhvillimi shumë ambicioz dhe po përmirësohet vazhdimisht. Jeni talentuar dhe mund të na ndihmoni? Bashkohuni me ne në bashkësinë tone, Diskutoni dhe gjeni mënyra të ndryshme për të dhene kontributin tuaj.

çFARë ESHTE SMARTCASH?

SmartCash është një qeverisje e komunitetit, një bashkëpunim dhe rritje e bazuar në monedhën e bazuar në zinxhirin-bllok dhe një ekonomi e decentralizuar.

SmartHive

Ne përpiqemi që të jetë komuniteti ai që kontrollon fatin e monedhës, qeverisjen, buxhetin, dhe përdorimin e saj dhe, inkurajojmë zhvillimin e mëtejshëm te komunitetit.

SmartRewards

ShpërblimetSmart është një mekanizëm për stabilizimin e çmimeve dhe një mënyrë për të inkurajuar mbajtjen afatgjatë.

InstantPay

Për të siguruar një eksperiencë tregtare cilësisore, Transaksionet e menjëhershme janë një domosdoshmëri, pra, përshëndetni pagesën e çastit.

KOMUNITETI I SHTYRë DREJT RRITJES DHE FINANCIMIT

Kriptovalutat tradicionale, si Bitcoin, shpërblejnë minatorët duke injoruar aktorët e tjerë që luajnë një rol aktiv në ruajtjen, zhvillimin dhe promovimin e projektit. SmartCash është një kriptovalute që ka si qendër komunitetin, pra komuniteti dhe zhvillimi vijnë së pari. 70% e shpërblimit të bllokut është akorduar për financimin e propozimeve të komunitetit të SmartHive gjithashtu dhe ekipet e Hive. 30% e bllokut të mbetur është ndarë në Minierën (5%) , ShpërblimetSmart (15%) dhe Nyjet e Zgjuara(10%).

Me SmartCash ne kemi vendosur fokus të madh në komunitet, aq shumë sa që kemi lënë mënjanë 70% të buxhetit për të financuar projektet. Ne  inkurajojmë fort këdo që ka aftësi për të ndihmuar në rritjen e SmartCash për t’u përfshirë në komunitet dhe për të sjellë idetë e tij/saj  krijuese më të mira.

 • 30% - Ekipi i Strukturimit të Hive

  Fondet për mirëmbajtjen e vazhdueshme përmes ekipeve të dedikuara të strukturimin SmartHive.

 • 70% - Thesari i Komunitetit

  Fondet e akorduara për projekte dhe objektiva të komunitetit.

KONCEPTI I MINIERAVE SMARTCASH

Miniera SmartCash parandalon centralizimin e minierave dhe stimulon rritjen e rrjetit. Çdo kompjuter mund të përdoret si një pajisje për nxjerrjen e minierave, ndërkohë që ende përdoret për të kryer detyra të ndryshme. ASIC do të duhet të krijohet për algoritmin e minierave të Keccak dhe është ndoshta e sigurt të supozojmë se asnjë ASICs do të krijohen për një periudhë kohë derisa Smartcash të arrijë një tavan tregu te konsiderueshëm.

1
smart-graphic-area-1-300x250 smartcash
1

70% e secilit bllok është lënë mënjanë për t’u përdorur nëpërmjet platformës së financimit SmartHive

QEVERISJA E KOMUNITETIT NËPËRMJET ZINXHIRIT BLLOK.

Një sistem ku secili mbajtës SmartCash-i ka një zë të vetin, të mundësuar nga zinxhiri-bllok.

Rruga e re për të zinxhirin-bllok …

CFARE E BËN SMARTCASH TE VECANTË?

SHPEJT

Ne punojmë çdo ditë për të zgjeruar ofertat e SmartCash, nga portofolet e reja të telefonave mobile në shkëmbime dhe korniza të komunitetit. Pagesa e çastit  është vetëm maja e ajsbergut.

GJITHEPËRFSHIRËS

Themelet  e SmartCash bazohen në adoptimin, rritjen dhe përfshirjen e komunitetit. Gjithkush është anëtar i ekipit të SmartCash.

BASHKOHU ME KOMUNITETIN SMARTCASH

Ne kemi shumë vende dhe metoda të ndryshme për të diskutuar, mësojmë dhe përparojmë së bashku. Më poshtë gjeni disa opsione.

forum_ smartcash
telegram_ smartcash
reddit_ smartcash
twitter_ smartcash
steem_ smartcash
instagram_ smartcash
gab_ smartcash
discord_ smartcash
facebook_ smartcash
youtube_ smartcash
Albanian smartcash

SERVICES

DISCLAIMER: This list is provided for informational purposes only. Services listed here have not been evaluated or endorsed by the SmartCash developers and no guarantees are made as to the accuracy of this information. Please exercise discretion when using third-party services.

coinpayments smartcash
Send-By-Email smartcash
TipBot smartcash
kamoney smartcash

PROJECTS

SmartieShop smartcash
SmartStatsCC smartcash
DiscoverSmart smartcash
smartnodescc smartcash
smartcash-lib smartcash
smartrewardcc smartcash
smartnodemnb-1 smartcash
emailsms smartcash

Paper Wallet

Please always check you are using the right URL https://paperwallet.smartcash.cc
Paper Wallet

Brain Wallet

Stash that SmartCash in your brain!
Brain Wallet

Mnemonic wallet generator

generate addresses with a seed phrase!
Mnemonic Wallet

Node Client

EXCHANGES

smartcash-hitbtc-300x113-1 smartcash
cbver1.1-300x113 smartcash
criptohub-logo smartcash
CryptoWolf-logo-300-113 smartcash
coinbene300x113-300x113 smartcash
smartcash-coin-exchange-io-300x113 smartcash
smartcash-stocks-exchange-300x113 smartcash
1321545-2 smartcash
cryptochange-300x113 smartcash
BiteBTC-300x113 smartcash
ebitcoinics-logo300x113 smartcash
bitcoinp2p-1-300x133 smartcash
BarterDex smartcash
stratum_coinbr_v2_300x113 smartcash
tradeshatoshi smartcash
changelly smartcash
bitscoin smartcash
bleutrade smartcash
braziliex smartcash
Troca-Ninja smartcash
newcash smartcash

PO KËRKONI LISTËN E POSTIMEVE?

Dëshiron të JENI TE INFORMUAR me zhvillimet, lajmet dhe përditësimet nga ekipi i SmartCash?

X